Generalităţi

Pentru a putea folosi toate funcţiile acestui site, este recomandat să va creaţi un cont de client. Vă puteţi crea un cont făcând click pe butonul „Autentificare”, în partea dreaptă sus a oricărei pagini şi apoi alegând secţiunea „Creaţi un cont” (Atenţie! Completaţi cu grijă datele cerute; câmpurile marcate cu steluţă sunt obligatorii).

În cazul în care aveţi deja un cont, autentificarea se face completând câmpurile „Adresă email” şi „Parolă”, după ce aţi făcut click pe butonul „Autentificare”.

Nu este necesară autentificarea pentru a naviga sau a studia cărţile, dar este obligatorie pentru trimiterea unei comenzi.  Vă puteţi autentifica sau puteţi crea un cont nou şi după ce aţi selectat un produs sau mai multe pe care le-aţi adăugat în coşul dvs.

În timpul navigării, dacă doriţi să cumpăraţi o carte, apăsaţi butonul „Adaugă în coş” şi aceasta este trecută automat în lista dvs. de cumpărături. Dacă butonul „Adaugă în coş” nu este activ, înseamnă că tirajul acelui titlu a fost epuizat.

Puteţi modifica oricând în timpul navigării numărul de exemplare dorite şi puteţi elimina un titlu existent în coş.

Când aţi terminat de ales cărţile şi doriţi să finalizaţi comanda, apăsaţi butonul „Coş” din partea dreaptă sus a oricărei pagini în care vă aflaţi. Veţi putea consulta conţinutul acestuia şi aveţi posibilitatea de a renunţa la titluri sau de a modifica numărul de exemplare comandate.

După autentificare (în cazul în care nu v-aţi autentificat deja), trebuie să selectaţi Metoda de livrare şi să acceptaţi Termenii şi condiţiile serviciului. De-abia după ce sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile serviciului, se activează Metodele de plată disponibile, dintre care trebuie să selectaţi metoda preferată.

După selectarea metodei de plată, se deschide fereastra pentru confirmarea comenzii. Prin apăsarea butonului „Confirm comanda”, comanda dvs. este finalizată şi expediată. În acelaşi timp, pe adresa de email pe care aţi asociat-o contului dvs. va fi trimis un email de confirmare.

 

 

Detalii pentru finalizarea comenzii

1Alegeţi produsele. Folosind meniurile din stânga sau secţiunea „Cărţi” din meniul orizontal de pe Pagina principală (Homepage), puteţi naviga prin categoriile şi colecţiile site-ului. De asemenea, puteţi folosi opţiunea „Caută” din colţul din dreapta sus, dacă doriţi să căutaţi un anumit titlu sau un anumit autor. După ce aţi ales produsul dorit, apăsaţi butonul „Adaugă în coş”În fereastra de confirmare care se deschide, apăsaţi „Înaintaţi la punctul de verificare” pentru a vizualiza conţinutul coşului dvs. Dacă nu doriţi adăugarea produsului în coş, apăsaţi „Înapoi la magazin”, pentru a reveni la pagina anterioară.

 

2Coşul de cumpărături. După ce apăsaţi butonul „Înaintaţi la punctul de verificare”veţi fi redirecţionat către conţinutul coşului dvs., care poate fi vizualizat şi apăsând butonul „Coş” din partea dreaptă sus a oricărei pagini în care vă aflaţi. Aici aveţi posibilitatea să actualizaţi cantitatea produselor, să renunţaţi la unele produse şi în final să le comandaţi. Pentru a continua cumpărăturile şi a adăuga alte produse în coş, puteţi apăsa butonul „Înapoi la cumpărături”. În timpul navigării în site, în colţul din dreapta sus veţi fi în permanenţă informat despre produsele din coş.

 

3.  Comanda. Pentru a putea comanda, trebuie să aveţi un cont pe www.edituramilitara.ro. şi să fiţi autentificat. Alegeţi în pagina care conţine coşul de cumpărături opţiunea care vi se potriveşte (Client nou sau Client deja înregistrat) pentru înregistrarea/autentificarea în site.

 

4. Lăsaţi un mesaj. În acest câmp puteţi trece alte precizări privind comanda dumneavoastră.

 

5. Metode de livrare. Selectaţi cum doriţi să primiţi comanda. Puteţi opta pentru expediţia comenzii prin Poşta Română, cu plata ramburs, prin Bookurier, cu plata la livrare, sau puteţi alege să ridicaţi personal produsele comandate de la sediul nostru. Preţurile practicate de Poşta Română depind de greutatea coletului şi de distanţa de transport şi NU sunt incluse în preţul de vânzare afişat (se achită separat la oficiul poştal de unde se ridică coletul). Preţurile pentru expedierea prin Bookurier sunt calculate de firma de curierat – aprox. 20 lei (pentru Bucureşti şi provincie), pentru o greutate a coletului mai mică de 5 kg. Acestea NU sunt incluse în preţul de vânzare afişat şi se achită separat la livrarea coletului.

 

6. Finalizare. Când apasaţi „Confirm comanda”, comanda dvs. este finalizată şi expediată. Un e-mail trimis pe adresa dumneavoastră va confirma primirea comenzii.

 

7. Alte menţiuni. Livrarea produselor comandate se face în limita stocului disponibil. Între momentul plasării comenzii şi momentul efectuării livrării, este posibil ca anumite titluri să nu mai existe pe stoc în depozit. În acest caz, veţi fi anunţat prin email şi/sau telefon.

Cumpărătorul poate solicita înlocuirea gratuită a produsului în termen de maximum 7 zile de când a recepţionat produsul, în situaţia în care invocă existenţa unor vicii ascunse (pagini ilizibile total sau parţial, pagini lipsă etc.). Vânzătorul suportă toate cheltuielile legate de înlocuirea gratuită a produsului.

 

Pentru întrebări şi clarificări, vă stăm la dispoziţie la adresa de e-mail pr@edituramilitara.ro şi la telefon: 021.319.58.88

Înarmaţi-vă cu cărţi!

Editura Militară